Novetat! A partir d’aquest número de Maig, la revista sortirà un cop per mes. Així, tindràs més temps per llegir-la i aprofitar les promocions.
En aquest número de primavera, us poso al dia de tots els tractaments i rituals de Yvette Pons Institut Estètica. També us explico una dieta anti-aging de 3 dies, fàcil i efectiva, parlem del pit i els tractaments que recomano per mantenir-los ferms i bonics, us presento Lavatron, l’últim avanç en antienvelliment FACIAL! Us explico el més important sobre el botox i més coses!
Fins la propera revista!
Com sempre, podeu trobar-la en els llocs habituals o llegir online aquí.

…………………………………………………………………………………………………….

¡Novedad! A partir de este número de Mayo, la revista saldrá una vez ppr mes. Así, tendrás más tiempo para leerla y aprovechar las promociones.
En este número de primavera, os pongo al día de todos los tratamientos y rituales de Yvette Pons Institut Estètica. También os detallo una dieta anti-aging de 3 días, fácil y efectiva, hablamos del pecho y los tratamientos que recomiendo para mantenerlos firmes y bonitos, os presento Lavatron, el último avance en antienvejecimiento FACIAL! Os explico lo más importante sobre el botox y algunas cosas más!
¡Hasta la próxima revista!
Como siempre, podeis encontrarla en los lugares habituales o leerla online aquí