Que son els Glutis?

Els glutis son els muscles més pesats i mes voluminosos del cos humà i necessiten molta disciplina perquè no perdin el seu to”.

Hi ha poques dones que realment estiguin orgulloses dels seus glutis i fins fa poc, la majoria s’han tingut que conformar amb la seva genètica o amb dures sessions de gimnàs.

Tipus de Glutis i com tractar-los

Ja fa uns anys que els avanços en estètica y medicina estètica van evolucionant cada cop més i cada vegada hi ha més noves tècniques que ajuden a millorar  i a modificar la forma d’aquests muscles.

Tècniques d’estimulació manuals, aparatologia, medicina estètica i cirurgia actuen amb molt bons resultats per donar volum, treure’n, o elevar aquesta part tant important pel cos femení.

Yvette Pons recomana abans de qualsevol cirurgia en la qual s’intervingui en un quiròfan i una anestesia, intentar esgotar totes les possibilitats estètiques que siguin el més fiables i menys invasives possibles.

La reafirmació dels glutis en estètica es un dels tractament més complexos per treballar a cabina, i fins i tot en medicina estètica, encara que els recursos estètics s’han multiplicat d’uns anys ençà.

No hi ha dos glutis iguals i encara que hi fossin, la morfologia, els hàbits de vida i el pas dels anys van modificant la forma i fent que cada gluti s’hagi de tractar d’una manera personalitzada.

La millor combinació per el millor resultat que aconsella Yvette Pons, és una bona alimentació, una bona rutina en exercicis físics (Bicicleta, caminar, “steps”, “sentadilles”…) conjuntament amb un bon tractament personalitzat d’estètica en cabina perquè el gluti s’elevi, es defineixi, es compacti i la pell sigui més elàstica i uniforme.

Els glutis poden ser plans (pertanyen normalment a les morfologies nervioses amb punts de bilioses), o més voluminosos (morfologies sanguínies). Independentment de la seva morfologia, els podem trobar més o menys flàccids.

Característiques dels glutis voluminosos:

Es caracteritzen per una morfologia que manté la seva nutrició, la forma sol ésser ben definida, arrodonida, ascendent i amb un muscle gran i pesat, moltes vegades esta ben musculat encara que no s’hagi treballat al gimnàs i, si s’activa respon molt ràpidament. Pot no tenir greix o si la seva morfologia esta desequilibrada podem trobar mala circulació amb retenció de líquids i acumulació de greix i cel·lulitis.

Tractaments a d’institut “Yvette Pons”

Un bon diagnòstic morfològic i començar a equilibrar les causes internes, tractaments manuals específics amb Biocosmètica microencapsulada i drenatges limfàtics, aparatologia especifica t’ultima generació com Ultra Cavitació amb radiofreqüència, laser d’infrarojos, ultrasons, vacunteràpia, etc… , combinats amb els tractaments de medicina estètica com la infiltració d’AQUALIX (Intralipoteràpia), que elimina ràpidament tots els dipòsits de greix entre 2 i 5 sessions, una cada tres setmanes.

*El Diagnòstic es Gratuït

Característiques dels glutis plans:

Morfològicament, amb manca de nutrició i desgast accelerat dels principis actius i una lenta regeneració cel·lular. És un gluti sense corbes doncs no té teixit muscular i normalment es buit i amb una pell desvitalitzada. Sol ser pla i ample i de perfil no te cap tipus de forma. Es una tipologia de gluti bastant freqüent en la dona europea.

Tractaments a l’institut “Yvette Pons”

Hem d’intentar  ajudar a estimular tota l’activitat cel·lular i circulatòria per millorar el teixit i la producció de la miosina i de l’actina del muscle, això ho aconseguim amb unes tècniques manuals especifiques (exclusives d’Yvette Pons) i producte microencapsulat, i amb la combinació d’aparatologia d’electroestimulació millorada d’ultima generació amb un programa d’augment de volum localitzat, i amb microcorrents d’estimulació cel·lular.

Un altre tractament que podem oferir es a nivell de medicina estètica, son unes infiltracions d’àcid Hialuronic específic pel cos. Es recomana per petits volums i té una durada d’uns 18 mesos.

*El Diagnòstic es Gratuït

La gran preocupació, es igual que siguin grans o petits, plans o rodons, es la flàccides i la falta de to que sempre apareixen. La pell perd elasticitat, el muscle perd el seu to i apareixen aquelles acumulacions de greix que encara ho fan més difícil.

Avui en dia l’estètica ofereix grans recursos, ara sí, amb constància, paciència i disciplina.

Tractaments a l’institut “Yvette Pons”

Primer el diagnòstic adequat morfològic i després una bona combinació  amb una tècnica de massatge manual de remodelació i reafirmació que ajuda a elevar i posicionar el muscle i a tonificar la pell, tot això combinat amb radiofrequència amb ultrasons, per a reafirmar el teixit, una bona electroestimulació muscular, un bon drenatge per eliminar toxines i laser d’infrarojos.

Els resultats ja son visibles a partir de la 7ª sessió però per un bon resultat no hem de descartar entre 16 i 20 sessions.

Com ens pot ajudar la medicina estètica?

El nostre departament mèdic no contempla cap tractament per aquesta alteració, doncs els resultats són de poca durada i té un cost bastant elevat.

  *El Diagnòstic es Gratuït

Sant Martí de Tous, 37

08700 Igualada, Barcelona

Tel. 93 804 62 02 / info@yvettepons.com

www.yvettepons.com /  www.noticias.esteticayvettepons.com