Yvette Pons, compta amb un departament de medicina estètica on un doctor especialista en tots els avenços mèdics i estètics, assessora sobre el millor tractament en casos de varius, taques, mesoteràpia, rejoveniment de mans, implants, Restilane, Botox….. …

Aquest departament és totalment compatible amb la filosofia de treball de Yvette Pons, on es busca el tractament més adequat en cada cas, per potenciar els resultats fugint de qualsevol tècnica invasiva.

 burbuja

 

TAQUES

Peeling TCA (àcid tricloracétic)

Aquest és un peeling 1/2 profund, (dermis papil • lar fins dermis reticular superior). Es treballa en una concentració entre el 35% i el 50%, encara que també pot utilitzar-se al 15% per a un peeling més superficial. Escullit per la seva eficàcia i la seva excel • lent tolerància.

Es recomanen entre 2 i 5 peelings a raó de unpeeling cada 1 o 2 setmanes. No requereix cap retirada social i es pot continuar amb les activitats del dia a dia.

Llum polsada (IPL)

El IPL és una tècnica de foto-rejoveniment que utilitza una font de llum polsada (515-1200Nm) amb una energia baixa durant múltiples sessions del tractament per centrar-se en la hiperpigmentació, les taques per envelliment, solars, i lesions vasculars.

A més de millorar les arrugues superficials, la mida del porus i la suavitat de la pell. Es realitza una sessió cada tres o quatre setmanes durant quatre mesos.

Fórmula Tòpica Despigmentant

Fórmula a base de principis actius despigmentants en concentracions elevades. D’ús domiciliari diari i tòpic. Excel · lents resultats.

 

Tractament estètic no quirúrgic que utilitza farcits dèrmics basats en àcid hialurònic, una substància que, com es troba present en el cos de forma natural, no només omple les arrugues sinó que també reposa el que la pell ha perdut al llarg del temps.

Hi ha diferents densitats d’àcid hialurònic, per diferents zones de la cara com, solcs nasolabials, llavis, arrugues del llavi superior, augment de pòmul i mentó …

 aureola

 

Radiesse

Suau, segur i senzill.Radiesse és un implant injectable que és tou i immediatament eficaç. La textura de Radiesse, que és com la d’una crema, es manté tova, és natural al tacte i té una durada de molts mesos o anys. Podem tractar imperfeccions del nas, barbeta i recuperar la línia mandibular.

Restylane

Tècnica de rejoveniment facial per definir, esculpir, realçar els llavis i eliminar les arrugues i línies d’expressió. També revitalitza la pell. És segura, natural i gratificant.

Els resultats són instantanis. Es recomana una sessió a l’any.

Fils tensors

Consisteix en aplicar fils reabsorbibles que tensin i modelin l’oval facial creant una xarxa vectorial que actua com a suport dels teixits en la zona on s’aplica per tornar a recuperar la fermesa perduda.

Els fils tensors accelerant la microcirculació en la zona tractada provocant la regeneració de les cèl·lules i un augment de la síntesis del col·làgen de forma perllongada.

Lifting dels 8 Punts

Novedosa tècnica amb resultats excel·lents per aconseguir un efecte lífting sense passar per quiròfan amb un resultat natural. Consisteix en infiltrar un tipus de producte en els punts estratègics per tensar i donar volum a les zones del rostre que, amb el pas del temps, han perdut turgència i fermesa, conservant les expressions úniques de cada pacient.

 

És una proteïna purificada que s’injecta en quantitats minúscules en els músculs de la cara l’activitat és excessiva, per relaxar i prevenir l’aparició de les arrugues dinàmiques o suavitzar les que existeixen. Recomanem la seva aplicació al front, entrecella i contorn dels ulls. Es recomana una sessió cada sis mesos.

 

 


 

Injectables de Àcid Hialurònic i vitamines, aplicats amb tècnica de cànula o de mesotaràpia Tractament que li retorna al teixit hidratació, lluminositat, revitalització i tonificació.

agua

 

Vital. (Recomanat

Producte de reafirmació instantània que retorna al teixit la seva elasticitat natural remodelant el despenjament. S’aplica amb cànula per evitar hematomes i molèsties.  Els efectes duren fins a sis mesos.

Vitamines

Tractament de lluminositat i hidratació de la pell. S’aplica amb tècnica de mesoteràpia.
Es recomanen quatre sessions quinzenals i un manteniment d’una sessió cada tres o quatre mesos.

Mesoteràpia Anti-Age (Coll i Escot)

És una sinergia de productes injectables compostos per àcid hialurònic més 54 ingredients nutritius que permeten la revitalització integral i la hidratació en profunditat de les pells amb manca de lluminositat, tonicitat, elasticitat o fermesa. Fantàstic per coll i escot.

Ellance (Efecte lifting)

Compost d’àcid hialurònic, d’aplicació subdèrmica combinada amb cànula i mesoteràpia, que activa l’estimulació dels fibroblasts augmentant la producció de col • lagen i elastina. Els resultats són visibles a les 4 setmanes, i duren 1 any.

PRP. Plasma Ric en Plaquetes

Regeneració amb plasma propi és una nova tècnica per millorar la qualitat de la pell, augmentar-ne el gruix i retornar la lluminositat.

A partir d’una mostra de sang centrifugada del propi pacient, s’obté el plasma ric en factors de creixement, que s’aplica mitjançant petites puncions intradèrmiques o subcutànies a la pell de la cara, coll i escot. S’aconsegueix una milloria immediata i ajuda a mantenir el bon estat de la pell accelerant, estimulant i potenciant la seva regeneració.

Es pot aplicar com a tractament preventiu a partir dels 30 anys, o com a tractament regeneratiu i substitutiu en pells més envellides. S’aconsellen 3 sessions amb un interval d’un mes.

Refreshing

Tractament per hidratar els llavis. Elimina la sequetat, els hi dóna una specte de llavis carnosos, totalment naturals i sense donar volum ni modificar la forma del llavi.

Especialment indicat per l’estiu.

 

Rejoveniment de mans (Radiese)

És un re ompliment dèrmic exclusiu fabricat a partir de micro esferes sintètiques d’hidroxiapatita càlcica suspeses en un gel de base aquosa. Un cop injectat estimula la producció de col • lagen de l’organisme. Retorna a la pell de les mans gruix, hidratació i tensió, desapareixent les antiestètiques i fines arrugues d’envelliment. Els resultats duren 12 mesos.

 

Esclerosi vascular

Eliminació d’aranyes vasculars, capil • lars i varius mitjançant esclerosi (tècnica d’infiltració.) El nombre de sessions va en funció de la quantitat de varius acumulades. Es recomana 1 sessió setmanal.
El tractament permet fer vida normal.