tractament del mes_març

LLUEIX UNA MIRADA D’IMPACTE!
La permanent de pestanyes permet accentuar la seva curvatura, afavorint òpticament la seva llargada, aconseguint d’aquesta manera una mirada més expressiva i atractiva.
El tint aporta un color més intens i una mirada més profunda. Indicat per tots els colora de pestanyes, però especialment per aquelles més clares.

Si a més a més tens les pestanyes curtes i el que desitges és activar el seu creixement, et recomanem REVITALASH Advanced. El primer activador que aconsegueix allargar-les d’una manera natural entre 3 i 4 mil•límetres. Els resultats són espectaculars!!!

DESCOMPTE PREFERENT: Els clients que realitzin el tractament del mes tindran un 10% de descompte en l’activador de pestanyes REVITALASH Advanced.

………………………………………………………………………………………………………….

Llueix una mirada d’impacte!

La permanente de pestañas permite acentuar su curvatura, favoreciendo ópticamente su longitud, conseguimos así una mirada más expresiva y atractiva.

El tinte aporta un color más intenso y una mirada más profunda. Indicado para todos los colores de pestañas, pero especialmente per aquellos más claros.

Si además tienes las pestañas cortas y deseas activar su crecimiento, te recomendamos REVITALASH Advanced. El primer activador que consigue alargarlas de una manera natural entre 3 y 4 milímetros. ¡¡Los resultados son espectaculares!!

DESCUENTO PREFERENTE: Los clientes que realicen el tratamiento del mes tendrán un 10% de descuento en la compra del activador de pestañas REVITALASH Advanced.