promo

La Cryo Cool Med consisteix en un refredament selectiu i no invasiu del teixit adipós que indueix la lipòlisi o ruptura de les cèl·lules de greix i aconsegueix així la seva reducció sense danyar els teixits circumdants. Aquesta tècnica es basa en els descobriments científics duts a terme pels dermatòlegs Dieter Manstein, MD i Rox Anderson, MD, del centre de Wellman Photomedicine (Hospital General de Massachusetts a Boston, centre afiliat al Harvard Medical School).

En línies generals aquestes investigacions llancen les següents conclusions:
– Els adipòcits o cèl·lules grasses són més vulnerables a les baixes temperatures que els teixits adjacents i poden ser eliminats mitjançant l’aplicació de fred controlat en temps i temperatura, sense generar per això danys a la resta de teixits. En aquestes condicions, s’inicia el procés d’apoptosi o mort cel·lular. Les cèl·lules de l’àrea tractada són eliminades gradualment a través de processos metabòlics naturals, donant com a resultat una reducció notable dels cúmuls grassos localitzats.

Tipus de greix tractat:La Cryo Cool Med és una tècnica que tracta els cúmuls grassos subdèrmics, localitzats a la hipodermis. En cap cas es tracta l’anomenat “greix visceral“.

Perfil del candidat ideal per al tractament:
Pacient amb pes normal o amb lleuger sobrepès, però amb cúmuls grassos localitzats que habitualment són complicats d’eliminar amb dieta o fins i tot amb exercici. No és un tractament per perdre pes o tractar l’obesitat.

Zones corporals d’aplicació:
Abdomen, malucs, cuixes, glutis, abductors, cara interna de genolls, flancs, plec escapular i braços.

Protocol habitual de tractament:
Es considera que el percentatge de greix localitzat tractada per sessió sol ser de mitjana un 25%. El nombre de sessions habituals per zona sol ser de 2 a 3 en funció de resultats. L’espai de temps entre sessió i sessió és d’unes 6 setmanes.

Si tens qualsevol consulta, no dubtis en trucar-nos al tlf. 93 804 62 02. Et farem un diagnòstic totalment gratuït i t’explicarem de manera personalitzada de quina manera tractarem el teu problema per aconseguir els millors resultats.
Recorda que durant aquest mes de Maig et podràs aprofitar de diferents avantatges amb el tractament de CRYO COOL MED.
Informa’t!!!

……………………………………………………………………………………………………………….

Promoción del mes: Fulmina la grasa con CRYO COOL MED

La CRYO COOL MED consiste en un enfriamiento selectivo y no invasivo del tejido adiposo, que induce la lipólisi o ruptura de las células de grasa y consigue así su reducción sin dañar los tejidos circundantes. Esta técnica se basa en los descubrimientos científicos llevados a cabo por los dermatólogos  Dieter Manstein  MD y Rox Anderson MD, del centro de Wellman Photomedicine (Hospital General de Massachusetts en Boston, centro afiliado en el Harvard Medical School).

En líneas generales estas investigaciones lanzan las siguientes conclusiones:
– Los adipocitos o células grasas son más vulnerables a las bajas temperaturas que los tejidos adyacentes y pueden ser eliminados mediante la aplicación de frío controlado en tiempo y temperatura, sin generar por eso daños al resto de tejidos. En estas condiciones, se inicia el proceso de apoptosis o muerte celular. Las células del área tratada son eliminadas gradualmente a través de procesos metabólicos naturales, dando como resultado una reducción notable de los cúmulos grasos localizados.

Tipo de grasa tratadaLa CRYO COOL MED es una técnica que trata los cúmulos grasos subdérmicos, localizados en la hipodermis. En ningún caso se trata la llamada “grasa visceral”.

Perfil del candidato ideal para el tratamientoPaciente con peso normal o con ligero sobrepeso, pero con cúmulos grasos localizados que habitualmente son complicados de eliminar con dieta o incluso con ejercicio. No es un tratamiento para perder peso o tratar la obesidad.

Zonas corporales de aplicación: Abdomen, caderas, muslos, glúteos, abductores, cara interna de rodillas, flancos, pliegue escapular y brazos.

Protocolo habitual de tratamientoSe considera que el porcentaje de grasa localizada tratada por sesión suele ser de media un 25%. El número de sesiones habituales por zona suele ser de 2 a 3 en función de resultados. El espacio de tiempo entre sesión y sesión es de unas 6 semanas.

Si tienes cualquier consulta, no dudes en llamarnos al tlf. 93 804 62 02. Te haremos un diagnóstico totalmente gratuito y te explicaremos de manera personalizada de qué manera trataremos tu problema para conseguir los mejores resultados.
Recuerda que durante este mes de Mayo te podrás aprovechar de diferentes ventajas con el tratamiento de CRYO COOL MED.
Infórmate!!!