Una enquesta recent, realitzada a 2000 dones, entre 40 i 60 anys, ha confirmat, en un 75% dels casos, que la part del cos que més els preocupa, és els braços.

Uns braços i unes espatlles ben definits, són signe de joventut i esveltesa.
Els braços solen resultar molt fàcils d’amagar durant l’hivern, però quasi impossible a l’estiu.

Mentre s’és jove, és una zona que es passa per alt, però us aconsello que no els descuideu, perquè quan perden el seu to, ho fan de sobte.

El màxim responsable d’aquesta alteració estètica, són els canvis hormonals, que comencen a identificar-se en la premenopausa i que s’acusen en la menopausa. La  reducció en aquestes etapes de l’activitat estrògena genera la disminució i un alentiment en la producció del col·lagen, que afavoreix el despenjament en el teixit.

L’ augment de la retenció de líquids, a causa d’aquests canvis hormonals, encara greujarà més aquest problema. A més a més, si li sumem una deficient activitat física, que mantingui la musculatura en condicions, els resultats poden ser nefastos.

Un secret: BANY D’OLI D’OLIVA
Ideal per suavitzar les rugositats dels colzes.
Escalfa l’oli al bany Maria i introdueix els colzes durant 15 minuts.

RECOMANACIONS
-Una bona rutina d’exercicis físics, que treballi adequadament tot el grup muscular d’espatlles, braços i pectorals.
-Aportar suficient proteïna en la dieta diària (el salmó és un dels millors aliments que ajuden a mantenir la pell i el muscle ben tonificat). Recomano una ració almenys 3 cops a la setmana.
-Un bon producte cosmètic reafirmant a diari, que porti DMAE, és el millor actiu reafirmant que hi ha en aquests moments. (línia cosmètica del Dr. Perricone).
– Omega 3. (Fantàstic)
-Dutxes amb aigua freda.
-Un bon tractament estètic, que ajudarà a prevenir la flacciditat i a recuperar-la quan ja ha aparegut.

TRACTAMENT A YVETTE PONS
En el meu institut, tractem aquest problema tenint en compte la morfologia de la persona. La fórmula és la combinació de tècniques manuals de la Dra. Elisabeth Dicke, els últims avanços en aparatologia específica per a aquest problema, per la tonificació muscular, i per potenciar la producció de col·lagen i la recuperació de l’activitat cel·lular, i productes microencapsulats que estimulen els fibroblasts.
“EL NOSTRE TRACTAMENT ÉS EXCLUSIU D’YVETTE PONS”

Indicacions: Pell tova, envellida i despenjada, muscle flàccid, retenció de líquids i acumulació de greix.
Resultats:
– 65 % d’augment de col·lagen
– Recuperació de la pell envellida
– Eliminació de la retenció de líquids
– Reducció del greix
– Tonificació de la musculatura
Nre. de sessions:
Entre 15 i 20. Dos dies a la setmana.

………………………………………………………………………………………………………….

Una encuesta reciente, realizada a 2000 mujeres, de entre 40 y 60 años, ha confirmado en un 75% de los casos, que la parte del cuerpo que más les preocupa, son los brazos.

Unos brazos y unos hombros bien definidos son signo de juventud y esbeltez.
Los brazos suelen resultar muy fáciles de esconder durante el invierno, pero es casi imposible esconderlos en verano.

Mientras se es joven, es una zona que se suele pasar por alto, pero os aconsejo que no la descuiden, porque cuando los brazos pierden su tono, lo hacen de golpe.

Los máximos responsables de esta alteración estética, son los cambios hormonales, que comienzan a identificarse en la premenopausia y que se vuelven más acusados en la menopausia. La reducción de la actividad estrógena genera la disminución y ralentización en la producción del colágeno, que favorece el descolgamiento del tejido.

El aumento de la retención de líquidos, a causa de estos cambios hormonales, agravará aún más este problema. Además, si le sumamos una deficiente actividad física, que mantinga la musculatura en condiciones, los resultados pueden ser nefastos.

Un secreto: BAÑO DE ACEITE DE OLIVA
Ideal para suavizar las rugosidades de los codos.
Entibia el aceite a baño María e introduce los codos durente 15 minutos.

RECOMENDACIONES
-Una buena rutina de ejercicios físicos, que trabaje adecuadamente todo el grupo muscular de hombros, brazos y pectorales.
-Aportar suficiente proteina en la dieta diaria (el salmón es uno de los mejores alimentos que ayudan a mantener la piel y el músculo bien tonificado). Recomiendo una ración de al menos 3 veces a la semana.
-Un buen producto cosmético reafirmante a diario, que aporte DMAE, el mejor activo reafirmante que hay en este momento. (línea cosmética del Dr. Perricone).
– Omega 3. (Fantástico)
– Duchas con agua fría.
– Un buen tratamiento estético, que ayudará a prevenir la flacidez y a reducirla cuando ya haya aparecido.

TRATAMIENTO EN YVETTE PONS
En mi instituto, tratamos este problema teniendo en cuenta la morfología de la persona. La fórmula es la combinación de técnicas manuales de la Dra. Elisabeth Dicke, los últimos avances en aparatología específica para este problema, para la tonificación muscular, y para potenciar la producción de colágeno y la recuperación de la actividad celular, y productos microencapsulados que estimulan los fibroblastos.
“NUESTRO TRACTAMIENTO ES EXCLUSIVO DE YVETTE PONS”

Indicaciones: Piel blanda, envejecida y descolgada, músculo flácido, retención de líquidos y acumulación de grasa.
Resultados:
– 65 % d’aumentot de colágeno
– Recuperación de la piel envejecida
– Eliminación de la retención de líquidos
– Reducción de la grasa
– Tonificación de la musculatura
Nro. de sesiones:
Entre 15 y 20. Dos días a la semana.