manos_blog
Diuen que les mans i el coll sempre ens delaten, són les dues parts del cos oblidades i que tendeixen a envellir més ràpid que la resta. Per aquest motiu hem d’intentar mantenir- les i conservar-les en perfectes condicions.

En concret, les mans parlen per si soles i sempre estan exposades a les mirades dels altres.

Les nostres mans són la millor i més valuosa eina que tenim per realitzar la majoria de les funcions quotidianes i moltes d’elles solen ser agressives per la seva pell com rentar plats, roba, cuinar… si a tot això li afegim les hores que estan exposades a l’aire lliure, vent, fred, sol i les vegades al dia que ens les rentem amb sabons que molts cops són agressius, és normal que es deteriorin a marxes forçades.

Per ajudar-vos a cuidar-les una mica més us presento un tractament casolà per les mans  que aplicat 1 dia a la setmana i amb una mica de continuïtat us ajudarà a millorar-les i a conservar-les en perfectes condicions. També és ideal per lluir unes mans ben maques en una ocasió especial.

1. Primer començarem suavitzant les mans:
Escalfeu aigua un una olla petita amb sal marina i poseu les mans dintre durant 10’

2. Continuarem realitzant un bon exfoliant per ajudar a despendre les cèl·lules mortes superficial de la pell i ajudar a eliminar l’aspror superficial i a activar l’oxigenació.

COMPONENTS EXFOLIANTS
·1 Cullerada de sucre
·1 Cullerada d’oli d’ametlles, de sèsam o en últim cas d’oliva
·1 Cullerada de mel

Barregeu tots els ingredients en un bol i apliqueu la barreja en les mans i ungles amb moviments circulars durant aproximadament  5’ per cada ma. Desprès retireu-la amb aigua freda.

3. Seguidament exprimirem ½ llimona i farem unes fregues en les 2 mans i ungles fins que s’absorbeixi. Ens ajudarà a donar lluminositat i oxigenació.

4. Sense esbaldir les mans, passarem a l’aplicació de la mascareta. Hidratarà profundament, aportarà esponjositat a la pell i actuarà com una bona regenerant.
COMPONENTS
·1/2 advocat xafat
·1 Cullerada d’oli d’ametlles, sèsam o oliva
·1 Cullerada de mel
·1 Cullerada de llet animal o vegetal.
Barregeu tots els ingredients en un bol fins que quedi una pasta homogènia i apliqueu-la en les mans i ungles, deixeu-la actuar durant 15’ i retireu-la amb aigua freda.

5. Per acabar aplicarem una cremeta per protegir i suavitzar les mans

COMPONENTS
·1 Rovell d’ou
·1 Cullerada d’oli d’oliva

Barregeu bé, feu-la penetrar com si fos una crema i a sobra poseu-vos uns guants de cotó durant 30’, si us queden restos de la crema i us molesten us la podeu retirar una mica amb aigua però sense fregar molt.

CONSELL IMPORTANT:
Apliqueu-vos crema hidratant al menys 2 cops al dia. Porteu-la sempre en la bossa i poseu-vos-la sempre que pugueu, sobre tot desprès de rentar-vos les mans.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Dicen que las manos y el cuello siempre delatan nuestra edad, son las dos partes del cuerpo olvidadas y que tienden a envejecer más rápido que el resto. Por este motivo hemos de intentar mantenerlas y conservarlas en perfectas condiciones.

En concreto, las manos hablan por sí solas y siempre están expuestas a las miradas de los demás.

Nuestras manos son la mejor y más valiosa herramienta que tenemos para realizar la mayoría de las tareas cotidianas y muchas de ellas suelen ser agresivas para su piel como lavar platos, ropa, cocinar… si a todo eso le agragamos las horas que están expuestas al aire libre, viento, frío, sol y las veces al dia que nos las lavamos con jabones que muchas veces son agresivos, es normal que se deterioren a marchas forzadas.

Para ayudaros a cuidarlas un poco más os presento un tratamiento casero para las manos que, aplicado 1 dia a la semana y con un poco de continuidad os ayudará a mejorarlas y a conservarlas en perfectas condiciones. También es ideal para lucir unas manos bien bonitas en una ocasión especial.

1. Primero comenzaremos suavizando las manos:
Calentad agua en una olla pequeña con sal marina y poned las manos dentro durante 10’.

2. Continuaremos realizando un buen exfoliante para ayudar a desprender las células muertas superficiales de la piel y ayudar a eliminar la aspereza superficial y activar le oxigenación.

COMPONENTES EXFOLIANTES
·1 Cucharada de azúcar
·1 Cucharada de aceite de almendras, de sésamo o en último caso de oliva
·1 Cucharada de miel

Mezclad todos los ingredientes en un bol y aplicad la mezcla en las manos y uñas con movimientos circulares durante aproximadamente 5’ para cada mano. Despuès retirardla con agua fría.

3. Seguidamente exprimiremos ½ limón y haremos una friegas en las 2 manos y uñas hasta que se absorba. Nos ayudará a dar luminosidad y oxigenación.

4. Sin enjuagar las manos, pasaremos a la aplicación de la mascarilla. Hidratará profundamente, aportará esponjosidad a la piel y actuará como una buena regenerante.
COMPONENTES
·1/2 aguacate pisado
·1 Cucharada de aceite de almendras, sésamo u oliva
·1 Cucharada de miel
·1 Cucharada de leche animal o vegetal.
Mezclad todos los ingredientes en un bol hasta que quede una pasta homogénea y aplicadla en las manos y uñas, dejadla actuar durante 15’ y retiradla con agua fría.

5. Para acabar aplicaremos una cremita para proteger y suavizar las manos

COMPONENTES
·1 Yema de huevo
·1 Cucharada de aceite de oliva

mezclad bien, hacedla penetrar como si fuese una crema y luego poneos unos guantes de algodón durante 30’, si os quedan restos de la crema y os molestan os la podéis retirar un poco con agua, pero sin fregar mucho.

CONSEJO IMPORTANTE:
Aplicaos crema hidratante al menos 2 veces al dia. Llevadla siempre en el bolso y ponerosla siempre que podais, sobre todo después de lavaros las manos.