FOTO RESUMEN DEL 2019

Este año 2019 ha sido un año muy intenso, de experiencias, formación, sorpresas y novedades. Y por ello no queremos que se termine sin hacer un breve recorrido por estas ocasiones que han dejado huella en el Instituto de Estética Yvette Pons.

Agradeciendo, al mismo tiempo, todo vuestro apoyo y afecto en este 2019.

Empezamos el año con la incorporación de nuevos cosméticos con la demostrada calidad que tanto respetamos.

» A l´Institut Yvette Pons sempre ens esforcem per aconseguir i utilitzar els millors productes #cosmètics amb els quals realitzem els nostres tractaments.
Personalitats com Victoria Beckham han destacat a les seves xarxes socials, els múltiples beneficis de la marca de cosmètica BIOLOGIQUE RECHERCHE, laboratori d’alta #cosmèticaBiològica amb resultats excel·lents, utilitzats fa anys també al nostre Institut, com a marca preferent!
No pensis com deu ser…. vine a provar-ho!!  »

16 de Enero del 2019

Obsequiando a nuestras clientas con sorteos y promociones...

» Enhorabona a Montserrat Gabarro per ser la guanyadora del xec de 50€ que ha obsequiat el nostre Institut en el sorteig de Nadal, organitzat per l’associació del Nou Centre d’Igualada. @noucentreigu »

7 de Febrero del 2019

Y seguimos difrutando de los talleres y conferencias de David Gasol, nutricionista del Instituto.

» En @davidgasolnutricionista ha realitzat aquests dies un taller sobre proteïnes vegetals a Madrid. Al nostre Institut ofereix el servei de dietètica i nutrició.Si t’agrada l’alimentació saludable i necessites assessorament per sentir-te realment bé, en David Gasol et pot ajudar. Demana informació al 93 804 62 02″

20 de Febrero del 2019

Compartiendo con todos y todas vosotras nuestros éxitos.


» Em fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres aquest premi, com a Institut d’Estètica amb el «MILLOR TRACTAMENT D’ESTÈTICA A CABINA»
Aquest certamen s’ha realitzat aquest dissabte a Barcelona al Congrés d’Estètica Cosmo Beauty i ha estat organitzat per la prestigiosa revista d’Estètica VIDA ESTÈTICA.
Vull agrair a @revistavidaestetica aquest premi, per la seva valoració i reconeixement al meu treball, fruit de més de 25 anys de dedicació, innovació i amor per aquesta professió.
Per això els hi vull dedicar als meus fills, Sergi i Natàlia, que són els que més han patit la meva absència a casa durant aquests anys, al meu equip d’esteticistes i a la meva germana Sandra que sempre ha estat al meu costat en aquest camí.
I mil gràcies a totes les meves clientes que sempre heu confiat en mi, perquè vosaltres heu sigut el motiu pel qual he continuat lluitant cada dia. ❤️🌹 «

8 de abril del 2019

Aportando nuestro granito de arena...


«Un any més col·laboro en aquest esdeveniment tan maco per ajudar a l’associació «SOM PREMATURS».

Com cada any aquesta associació organitza una Màster Class Benèfica per ajudar als nens i les famílies.

Us animo a participar amb aquesta iniciativa tan gratificant i a la vegada passar una molt bona estona movent el cos i invertint el temps en salut!!

En el sorteig que es realitzarà en finalitzar la Màster Class, podreu optar a guanyar un fantàstic Ritual Facial i una de les cremes de la meva línia cosmètica YVETTE PONS

Molta sort a tots!! ❤»

15 de mayo del 2019

Patrocinando el deporte a través de un gran equipo de campeonas.


» Orgullosa de patrocinar aquest equip de noies tan lluitadores!!
Endavant campiones!!!»

29 de mayo del 2019

Aprendiendo y disfrutando junto a grandes personas.


»  He participat al Desert Women Summit, uns dies inoblidables al Marroc!!.
Gràcies Veronica Blumme, @veroblume, per les teves classes de Ioga tan enriquidores. Ets tota Pau i Serenitat, tot un exemple a seguir!!
Felicitats també a l´organització de Grup Xaluca – Morocco, heu aconseguit fer màgia, una trobada inoblidable!
👉👉 Avui al Blog ús recomano llegir el post especialment escrit per l´ocasió: Els beneficis del Ioga per a la la teva bellesa interior i exterior:
http://www.yvettepons.com/noticias
Feliç cap de setmana.»

21 de juny del 2019

Junto a empresarios y empresarias y la mejor compañía.

«Sopar de la Unió Empresarial.»
Gran nit de trobada d’empresaris!
Aquest any amb la millor companyia.
Mare meva, que gran t’has fet filla!
No perdis mai la teva llum!! ⭐️🌸🥰
Enhorabona als empresaris guardonats en totes les modalitats, pel seu esforç i trajectòria professional 👏👏👏👏

8 de julio del 2019

Inagurando nuestra nueva sección de prensa.

«‼ Tenim novetats a la nostra web.
Si accediu, podeu trobar una nova secció.
Dedicada a Premsa, on fem un recull de les últimes publicacions, en diferents mitjans, on s´ha mencionat el treball de l´Institut d´Estètica Yvette Pons.
🔝 http://www.yvettepons.com/premsa/
Segueix-nos a les xarxes i estaràs sempre al dia de les nostres novetats!!»

7 de agosto del 2019

Ofreciendo máxima calidad a un precio irresistible.

» 🔹TRACTAMENTS EXPRESS LOW COST🔹 Ràpid, Efectiu i Econòmic!!! Tractaments de 30 minuts a 36€.

A Yvette Pons disposem d’un departament on cada setmana oferirem un Tractament Express Low Cost, mantenint la qualitat que ens caracteritza, per a qui disposa de poc temps i a un preu molt assequible.

🔹 Cada tractament Express Low Cost, tan sols es podrà consumir durant la mateixa setmana que s’anuncia. No es podrà reservar ni realitzar fora d’aquest termini.

Aquesta temporada 2019 hem preparat uns tractaments molt eficaços aprofitant les nostres millors tecnologies i tècniques manuals. Si vols conèixer tot el que t´oferim accedeix al següent enllaç:

👉👉 http://www.yvettepons.com/tractaments-express

I si vols saber quin tractament oferim cada setmana, ho pots fer mitjançant el nostre Facebook i Instagram, o simplement trucant a l’Institut, a partir del pròxim dia 20 d´agost al tlf. 93 804 62 02″

13 de agosto del 2019

Formándome con los mejores.


» Ja de tornada a casa després d’una inspiradora setmana de formació amb un revolucionari mètode de massatge facial per rejovenir i remodelar la cara, treballant tota la musculatura en profunditat des de dins de la boca.

🔹 Els resultats són espectaculars!! 🔹

Ara és hora de crear els nous protocols de treball per potenciar els resultats dels nostres tractaments.
Us seguiré informant!! 💆🏻‍🥰 »

25 de septiembre del 2019

Para el próximo 2020, deseamos poder seguir compartiendo con todos vosotros y vosotras nuestra pasión y nuestra experiencia, ofreciendo la excelencia a la que estáis acostumbrados para que logréis todos vuestros objetivos estéticos y de bienestar.

Si quieres contactar con el Instituto, estaremos encantadas de atenderte.

Tel. 93 804 62 02

info@yvettepons.com
Sant Martí de Tous, 37

08700 Igualada, Barcelona