Yvette Pons avança cada dia amb passes gegants cap a una estètica més natural i saludable. Per això a l’hora de crear la seva línea cosmètica no ha dubtat en cap moment en escollir els millors ingredients provinents del món marí, mineral i vegetal en forma d’extractes de flors, cereals, plantes, olis de llavors, de fruites, extracte de caviar… Tots ells de primera qualitat i amb una gran concentració en els seus actius. Els extractes naturals són vitals per a la salut i per obtenir resultats eficaços i duradors. Tota la línia d’Yvette Pons està exempta de PARABENS.

 

YP12

 

És un tractament facial antiedat que actua sobre els diversos síntomes de l’envelliment. La seva combinació d’actius d’última generació ralentitza el procés d’envelliment i estimula la regeneració cel·lular del teixit cutani. La seva acció re densificant actua disminuint la profunditat de les arrugues combatin eficaçment la flacciditat. La seva textura no greixosa aporta la hidratació òptima de la pell mantenint-la lliura de brillantors. Per pells mixtes i grasses.

 

Principals components:

 

  • Esqualè vegetal: Augmenta la humitat de la pell, li dóna elasticitat i la tonifica.
  • Oli d’Advocat: Origen 100% natural amb alt contingut amb àcids grassos i vitamines.
  • Redensin: Combinació d’Acid Hialurónic d’alt i baix pes molecular. Hidrata i reomple les arrugues.
  • Collagener: Actiu 100% d’origen natural obtingut de les llavors del Lupinus Albus. Aquest actiu asegura una bona síntesi del col·lagen tipus I.
  • Calmosensine: Inhibeix la contracció muscular responsable de l’aparició de les arrugues.
  • Matrixil Synthe 6: Es troba de forma natural en el col·lagen VI. Actua estimulant els 6 components principals de la matriu dèrmica. Iguala el relleu de la pell i suavitza les arrugues especialment del front i de les potes de gall.