LIPOLED

ULTIMA INNOVACIO MEDICA AMB INFRAROJOS

LA SOLUCIO PER L’ENVELLIMENT FACIAL I CORPORAL I EL VOLUM DE TOT EL COS.

LIPOLED. Tecnologia LED d’última generació.

La llum que equilibra el teu funcionament cel·lular  i la teva salut.

Reactiva les teves cèl·lules per que tornin a tenir la capacitat i l’energia de  fabricar els actius que anem perdent amb l’edat, degut al seu envelliment.

Tecnologia no invasiva de llum IR Atèrmica, que penetra a nivell muscular i en  els teixits profunds  per eliminar l’envelliment , la flacciditat i els greixos del cos  gràcies a  la regeneració i a la reactivació de tota l’activitat cel·lular.

 

 

 


 

 

FRACTORA

FRACTORA, Radiofreqüència fraccionada.

És la solució més avançada en medicina estètica per reduir l’envelliment, flacciditat, porus dilatats, marques d’acne, cicatrius i estries aconseguint una pell més jove i radiant.  FRACTORA és segur, ràpid i una alternativa a la cirurgia.

La teva il·lusió és una pell perfecta i desde Yvette Pons ho fem realitat.

 

 

 

 


 

 

 

FACE TITE

LA TECNOLOGIA MES AVANÇADA EN LIFTING FACIAL

EN TANT SOLS 1 SESSIÓ

FACE TITE. Per el tensat de la pell i la remodelació de l’oval facial.

Es la primera Radiofreqüència Subdèrmica amb un èxit sorprenent, per tractar el despenjament facial i l’eliminació dels lípids de sota coll, amb  efecte lífting, en tant sols 1 sessió.

FACE TITE, recuneguda com la  millor alternativa al lifting quirúrgic.

 

 

 


 

 

 

BODY TITE

BODY TITE Medical és un tractament revolucionari de 1 sola sessió que desenvolupa diferents solucions estètiques a qualsevol zona del cos amb l’objectiu principal de ser mínimament invasives.

Es tracta d’un assistent per a la lipoeliminació del greix que utilitza una radiofreqüència sub dèrmica per tensar la pell i adherir-la a la paret muscular un cop s’han engolit els greixos existents. La seva capacitat radica en els beneficis del tensat de la pell i el marcatge de certes zones amb uns resultats fantàstics en tots dos casos.

 

 

 

 

 


 

THERMAGE CPT SYSTEM

Thermage CPT System és l’equip de radiofreqüència més avançat per al tibat de la pell i remodelació corporal, un sistema no invasiu que aconsegueix resultats EN 1 SOLA SESSIÓ.

Thermage aconsegueix retornar el to i tensar la pell arrugada, apergaminada i flàccida de la cara i també de zones com l’abdomen, braços i glutis.

 


 

 

REMODELACIÓ VENUSLEGACY

Última tecnologia en remodelat complet facial i corporal, sense passar pel quiròfan. 100% segur i indolor.

Braços, abdomen, cames, glutis … sense temps de recuperació, sense dolor i sense incomoditats.

 

 


 

ONES ACÚSTIQUES

Tecnologia específica, a través d’Ones Acústiques, per millorar l’aspecte de la cara, suavitzant el despenjament, les línies d’expressió i el doble mentó i per a qualsevol zona del cos, amb grans resultats en la cel·lulitis i en el greix localitzat.

 

Logo gruen rgb


Miha Bodytec – ELECTROFITNESS

Un nou pas en la revolució del Fitness.

El més avançat en electro estimulació muscular.

Es tracta d’un sistema pioner d’electroestimulació muscular integral que permet aconseguir, en 20 minuts a la setmana d’entrenament, resultats similars a 4 hores d’exercici físic i una activació del metabolisme basal del greix en 2.500 calories durant 72 hores. Es treballen més de 300 músculs de forma simultània a major intensitat que amb altres mètodes més convencionals.


LYMPHOCELL

El mètode LYMPHOCELL és l’únic tractament que actua exclusivament sobre la primera baula de la cadena causal de la cel·lulitis: l’alteració de la microcirculació limfàtica, estimulant i recuperant la funció del sistema limfàtic, eliminant les substàncies acumulades en el teixit gras.

Mobilitza les macromolècules i redistribueix el líquid intersticial mitjançant l’estimulació limfàtica de forma manual, mecànica i electrònica.

El mètode Lymphocell ha estat desenvolupat per un equip mèdic especialista en limfologia, amb 25 anys d’experiència en el tractament de patologies limfàtiques (El tractament requereix inicialment 10 sessions de 90 minuts, que s’han de realitzar en 2 o 3 setmanes).

En 2 setmanes: 5 sessions la 1a setmana i 5 sessions la 2a setmana.

En 3 setmanes: 4 sessions la 1a setmana, 3 sessions la 2a setmana i 3 sessions la 3a setmana.

  No necessita manteniments, els resultats són permanents

 


LAVATRON

Diatermia, Hipertermia i Radiofreqüencia, tot en un sol aparell. Tractament eficaç contra la flaccidesa facial i el rejoveniment i equilibri de la pell en general. El seu control automàtic de temperatura el té considerat com un dels més segurs i agradables equips a nivell de bellesa i salut. Fantàstic resultat en tractaments d’efecte flash, per aquelles ocasions tant especials.


BECO SPAIN – CRYOLOGIE

Tractament no quirúrgic del greix localitzat.

Criolipolisis selectiva.

Consisteix en un refredament selectiu i no invasiu del teixit adipós que indueix a la lipòlisi o trencament de les cèl·lules de greix i així aconsegueix la seva reducció sense danyar els teixits del voltant.

Les cèl·lules de l’àrea tractada són eliminades gradualment mitjançant els processos metabòlics naturals, donant com a resultat una reducció notable del greix localitzat.

Les zones d’aplicació més habituals són:

l’abdomen, malucs, trocànters, abductors, cara interna de genolls, flancs, plec escapular i braços.


 

HIFU

Lifting facial no quirúrgic. HIFU, Ultrasò Focalitzat d’alta intensitat. Aquesta tecnologia permet tensar el teixit facial sense necessitat de passar pel quiròfan, per reafirmar, remodelar i rejovenir el rostre.

• Disminució de arrugues a la cara, coll i escot.
• Remodelació de l’oval facial.
• Elevació de les celles.
• Reducció del doble mentó.


 

 

VENUS VIVA

És el dispositiu més avançat per a tractaments de remodelació facial amb Radiofreqüència Nanofraccional. Reactiva el col·lagen i regenera el teixit aconseguint un look més jove i fresc. Els resultats són excel·lents, aconseguint:

• Tensat de la pell.
• Disminució de porus dilatats
• Redueix taques de pigmentació
• disminueix la rosàcia.
• Redueix línies d’expressió
• Elimina cicatrius d’acne.
• Elimina les estries.

 

 


 

 

 

VENUS VERSA LLUM POLSADA

DEPILACIÓ DEFINITIVA

A Yvette Pons tenim un sistema de Foto depilació de llum polsada amb AFT. El AFT és l’última tecnologia de fotodepilació desenvolupada per depilar tot l’any amb la mateixa eficàcia, tinguis la pell clara o fosca, amb les mínimes molèsties, i sense haver de deixar el tractament en èpoques d’exposició solar.

Està indicat per a tot tipus de pell i de pèl, sempre que tingui pigmentació, del més clar al més fosc. Degut a la gran seguretat de l’equip depilem tots els fototipus de pell (del I al VI), en totes les zones del cos, tant en homes com en dones, fins i tot en pells recentment bronzejades.

Quantes sessions són necessàries?
La mitjana de sessions és de 4 a 6 per al cos, i de 6 a 8 per la cara, amb un interval de 2 a 3 mesos per actuar en la fase de creixement del pèl (fase anàgena), aconseguint, així, una major eficàcia.

Menys sessions.
Menys temps.
Menys molest
Més resultats.

 

 


 

 

 

 

VENUS VERSA IPL

ELIMINACIÓ DE TAQUES

El IPL és una tècnica de foto-rejoveniment que utilitza una font de llum polsada (515-1200Nm) amb una energia baixa durant múltiples sessions del tractament per centrar-se en la hiperpigmentació, les taques per envelliment, solars, i lesions vasculars. A més de millorar les arrugues superficials, la mida del porus i la suavitat de la pell. Es realitza una sessió cada tres o quatre setmanes durant quatre mesos.