Cryolipolissis- 1h – 2h:30’ Elimina el greix localitzat, destruint els adipocits.
HIFU Lifting facial no quirúrgic. HIFU, Ultrasò Focalitzat d’alta intensitat. Aquesta tecnologia permet tensar el teixit facial sense necessitat de passar pel quiròfan, per reafirmar, remodelar i rejovenir el rostre.
Llum pulsada (IPL) (*) Tractament per taques i rejoveniment
Fotodepilació Llum Pulsada per eliminar el pel de qualsevol part del cos. Un dels sistemes més indolors del mercat i que es pot realitzar fins i tot amb la pell broncejada.
Lymphocell Redueix la cel·lulitis en 15 dies de forma permanent. Sense agulles, sense dolor, sense dietes, sense exercici. Més del 90% de les dones tractades han obtingut millores superiors al 80% sobre el seu estat inicial.
Ones Acústiques Tractament facial per a línies d’expressió, flaccidesa i doble mentó. Tractament corporal per eliminar la cel·lulitis i el greix localitzat (grans resultats).
Thermage Thermage CPT System és l’equip de radiofreqüència més avançat per al tibat de la pell i remodelació corporal, un sistema no invasiu que aconsegueix resultats EN 1 SOLA SESSIÓ.
VENUS VIVA És el dispositiu més avançat per a tractaments de remodelació facial amb Radiofreqüència Nanofraccional. Reactiva el col·lagen i regenera el teixit aconseguint un look més jove i fresc. Els resultats són excel·lents.