PROGRAMA CORPORAL

 

MASSATGE TERRA MÀGICA. 1 hora 15 minuts (120€)
Massatge energètic realitzat amb minerals calentes i pedres rosades i precioses mil vegades polides, desenvolupades amb art sobre el cos per a la relaxació infinita.

 

MASSATGE AIRE I LLUM. 1 hora (102€)
Massatge que reflecteix la suau sensació dels flocs de neu i gelea aromàtica que embriaguen els sentits com l’aire dels cims. Desintoxica i purifica perquè el cos respiri en profunditat.

 

MASSATGE ESALEN. 1 hora (80€)
Massatge corporal complet per relaxar i descontracturar la musculatura.

 

MASSATGE CERVICLE RETOUR. 30 minuts (49€)
Trenta minuts d’un reconfortable massatge, concentrat a l’esquena i cervicals, per eliminar totes les tensions acumulades

 

DRENATGE LIMFÀTIC. 45 minuts (67€)
Alleuja el dolor muscular, reequilibra els intercanvis venosos i arterials, i activa tot el sistema limfàtic eliminant totalment la retenció de líquids i la pesadesa de les cames.

 

MASSATGE AMB TUIPONS. 1 hora (102€)
Els Tuipons són unes boses calentes de tela, farcides de: herbes aromàtiques, arròs….amb les quals es realitza un massatge procedent de la medicina ayurvèdica, per a la relaxació del cos i la ment.

 

RITUAL TERRA MÀGICA. 2 hores (158€)
Ritual que t’envolta en la calidesa de les terres. Exfoliant càlid avainillat de sorra blanca. Olis essencials de vainilla, llimona, canyella i bergamota penetraran en la teva pell mentre sents el suau vapor del Hamman, finalitzant amb un massatge energètic amb minerals calentes i pedres precioses.

 

RITUAL AIRE LLUM. 2 hores (158€)
Ritual que et farà sentir un remolí de sensacions subtils, fresques i aéreas. Els flocons de Lissage amb oli de cotó poliran delicadament el teu cos i desintoxicaran la teva pell. Seguidament t’embolicarem amb una màscara de Buddleja dels Alps i té blanc de Fujian per aconseguir una pell fresca i estimulada. Finalitzarem amb un massatge d’oli amb perfum de plantes purificants i centella asiàtica per donar un efecte de calor immediat i una pell tonificada, juntament amb les carícies de suaus pinzells que lliscarem per tot el cos.

 

RITUAL MANS MAJESTUOSES. D’1 a 2 hores (de 33€ a 65€)
Tractament de mans i avantbraços, a base de suc de plantes i polpa de fruites. Suavitat i finor d’una pell notrida en profunditat. Es pot complementar amb manicura.

RITUAL BENESTAR DE PEUS. D’1 a 2 hores (de 38€ a 65€)
Tractament de peus a base d’oligoelements i minerals, per hidratar, regenerar, suavitzar i descarregar de totes les tensions acumulades. Sempre tractem el peu i la panxell, fins al genoll. Pot complementar-se amb pedicura.