Yvette Pons ha desenvolupat un concepte innovador a una nova alternativa en cosmètica per tractar totes les causes de les alteracions d’una manera totalment personalitzada i adequada al funcionament cel·lular de cada persona, aportant a cada pell els principis actius precisos i necessaris, formulats i barrejats en el mateix moment de la compra del producte, per millorar, preveure i frenar l’envelliment o qualsevol alteració de la pell.

 

SERUMINT

 

És un nou i revolucionari concepte, especialment concebut per prevenir i combatre de manera específica els efectes que provoca l’envelliment de la cara, coll i escot, personalitzant cada tractament mitjançant un codi antiedat únic que tracta de manera intensiva les necessitats de la pell en cada moment i de cada genètica. Formulat per Yvette Pons específicament per cada persona.

Aquest sèrum està compost per un fluid de 35 ml. formulat amb Matrixyl i Silici Orgànic, que es barreja en forma de sinergia amb 3 vials diferents de 5ml. cada un, preparats per Yvette Pons en funció de les necesitats de la pell, tipus i herència genètica de cada persona.

És un sèrum totalment personalizat i intel·ligent que podem diversificar en 216 sèrums diferents per tractar totes les alteracions de la pell.