PRO-CORPORAL
(Inspirats en els quatre universos)

Terra Màgica. 1 hora 15 minuts (116€)
Massatge energètic realitzat amb minerals calentes i pedres rosades i precioses mil vegades polides, desenvolupades amb art sobre el cos per a la relaxació infinita.

Aigües Cabdals. 1 hora (99€) 
Massatge estimulant realitzat amb plaquetes de fusta, barrejat amb effleurages calmants, i aromes de menta, ajuda a arrossegar totes les tensions del cos i de l’esperit.
Aire i Llum. 1 hora (99€)
Massatge que reflecteix la suau sensació dels flocs de neu i gelea aromàtica que embriaguen els sentits com l’aire dels cims. Desintoxica i purifica perquè el cos respiri en profunditat.
 

MASSATGE DEEP TISSUE. 1 hora (87€)
Massatge de teixit profund indicat per alliberar profundament tota la tensió muscular acumulada, càrrega muscular en situacions d’estrès i per a atletes que acumulen certs graus de tensió muscular.

 MASSATGE ESALEN. 1 hora (78€)
Massatge corporal complet per relaxar i descontracturar la musculatura.

MASSATGE AMB TUIPONS. 1 hora (99€)
Els Tuipons són unes boses calentes de tela, farcides de: herbes aromàtiques, arròs….amb les quals es realitza un massatge procedent de la medicina ayurvèdica, per a la relaxació del cos i la ment.

MASSATGE ESQUENA I CERVICALS. 30 minuts (48€)
Trenta minuts d’un reconfortable massatge, concentrat a l’esquena i cervicals, per eliminar totes les tensions acumulades
DRENATGE LIMFÀTIC. 1 hora 15 minuts. (67€)
Alleuja el dolor muscular, reequilibra els intercanvis venosos i arterials, i activa tot el sistema limfàtic eliminant totalment la retenció de líquids i la pesadesa de les cames.
RITUAL INDOCEAN. 2 hores. (185€)
Completíssim Ritual que et transportarà a l’Índia. El Ritual comença amb un llaminer gomage dolç-salat, que tornarà la suavitat a la pell, seguidament et submergiràs en un relaxant bany de llet de Cleopatra, continuant amb un embolcall de ceres d’Indonèsia, que transformaran la teva pell en autèntica seda, i finalitzarem amb un autèntic massatge  amb olis i bàlsams índics.
RITUAL SORRA CRISTAL·LINA. 2 hores 30 minuts. (185€)
Una experiència única, exòtica i sensorial, que et transportarà a les exòtiques platges de Bora Bora. Comencem exfoliant la teva pell amb un deliciós gomage cristal•lí, seguidament aplicarem l’oli sagrat de la Polinèsia per realitzar el massatge Mahana, amb una combinació de moviments suaus i rítmics, per revitalitzar el cos. A continuació realitzarem un massatge amb Tuipons (saquets de sorra de les platges de Bora Bora), que t’ alliberarà de les tensions i incrementarà la teva energia vital. I finalitzarem amb un transparent bàlsam hidratant.
RITUAL TERRA MÀGICA. 2 hores (156€)
Ritual que t’envolta en la calidesa de les terres. Exfoliant càlid avainillat de sorra blanca. Olis essencials de vainilla, llimona, canyella i bergamota penetraran en la teva pell mentre sents el suau vapor del Hamman, finalitzant amb un massatge energètic amb minerals calentes i pedres precioses.
RITUAL AIGÜES PRIMORDIALS. 2 hores 15 minuts (165€)
Ritual que et transportarà a l’origen de la vida. Exfoliant a base de nacre de petxines i amb extractes de perla per obtenir una pell infinitament suau. Embolcall de fragàncies de iode i cítrics per submergir-te en la nostra banyera, i aconseguir un bany suavitzant i intensament desalterant. Finalment un bàlsam a base d’algues vermelles i menta es fondrà en la teva pell amb tècniques de massatge effleurages i plaquetes de fusta que estimularà tot el teu cos.
RITUAL AIRE I LLUM. 2 hores (156€)
Ritual que et farà sentir un remolí de sensacions subtils, fresques i aéreas. Els flocons de Lissage amb oli de cotó poliran delicadament el teu cos i desintoxicaran la teva pell. Seguidament t’embolicarem amb una màscara de Buddleja dels Alps i té blanc de Fujian per aconseguir una pell fresca i estimulada. Finalitzarem amb un massatge d’oli amb perfum de plantes purificants i centella asiàtica per donar un efecte de calor immediat i una pell tonificada, juntament amb les carícies de suaus pinzells que lliscarem per tot el cos.
RITUAL BENESTAR DE PEUS. 1 hora a 2 hores (De 37€ a 63€)
Tractament de peus a base d’oligoelements i minerals, per hidratar, regenerar, suavitzar i descarregar de totes les tensions acumulades. Sempre tractem el peu i la panxell, fins al genoll. Pot complementar-se amb pedicura.
RITUAL MANS MAJESTUOSSES. 1 hora a 2 hores (De 32€ a 58€)

Tractament de mans i avantbraços, a base de suc de plantes i polpa de fruites. Suavitat i finor d’una pell notrida en profunditat. Es pot complementar amb manicura.