Després d’un diagnòstic personalitzat creem el tractament més adequat per a tu. Els tractaments de l’institut estan enfocats a lluitar contra el greix de manera localitzada o integral, cel•lulitis, retenció de líquids, falta de to tissular i muscular, mala circulació, post i pre parts,etc. Garantim resultats immillorables visibles des de la primera sessió. Reforcem el tractament, si cal amb una dieta específica per a cada cas i complements de nutricosmètica naturals. Som especialistes en tècniques manuals específiques per cada alteració, productesd’altaqualitat i naturals, i / o aparells del camp mèdic d’última generació, seleccionats amb molta cura.

Sempre realitzem un diagnòstic previ.

Informa’t de les nostres últimes novetats.

flor2

 

Reductor- 1h:30’ Elimina retenció de líquids i greix de tot el cos
Anti cel·lulitic- 1h:30’ Elimina tots els graus de cel·lulitis
Específic Ventre Pla- 1h:30’ Tracta i redueix el greix de tot el cinturó abdominal
Reafirmant- 1h:30’ Tonifica el teixit corporal
Circulatori- 1h:30’ Millora els intercanvis venosos i arterials, desinflamant, calmant i descarregant les cames
Drenatge limfàtic- 1h Indicat per la retenció de líquids, toxines i inflamacions. Molt indicat per post operatoris, o lesions inflamatòries

 

Post Part- 1h:30’ Recuperació del volum,flaccidesa del teixit i de la musculatura abdominal. Recolzat amb una dieta específica per baixar pes, en el cas que es necessiti.
Anti-Estríes Darrer avanç tecnològic que està canviant el panorama del mercat amb resultats superiors, utilitzant RF NanoFraccional, per a la reducció i eliminació del les estries recents i antigues.

 

Cryolipolissis- 1h – 2h:30’ Elimina el greix localitzat, destruint els adipocits
VENUS VIVA És el dispositiu més avançat per a tractaments d’eliminació d’estries i cicatrius amb Radiofreqüència Nanofraccional. Reactiva el col·lagen i regenera el teixit afavorint la disminució i eliminació tant d’estries recents, com d’estries antigues. Resultats avalats per la FDA, Healt Canada i CE.
Resultats entre 3 i 6 sessions.
Electreofitness BODYTEC- 25min Un pas a la revolució del Fitness. Màxims resultats en la tonificació muscular, en el mínim de temps. Activa el metabolisme basal del greix en 2500 calories durant 72 hores
Remodelació VENUSLEGACY Última tecnologia en remodelat complet facial i corporal, sense passar pel quiròfan. 100% segur i indolor
Fotodepilació Llum Pulsada per eliminar el pel de qualsevol part del cos. Un dels sistemes més indolors del mercat i que es pot realitzar fins i tot amb la pell broncejada
Lymphocell Redueix la cel·lulitis en 15 dies de forma permanent. Sense agulles, sense dolor, sense dietes, sense exercici. Més del 90% de les dones tractades han obtingut millores superiors al 80% sobre el seu estat inicial.
Ones acústiques Tractament corporal per eliminar la cel·lulitis i el greix localitzat (grans resultats).
Thermage Thermage CPT System és l’equip de radiofreqüència més avançat per al tibat de la pell i remodelació corporal, un sistema no invasiu que aconsegueix resultats EN 1 SOLA SESSIÓ.
Body Tite BODY TITE Medical és un tractament revolucionari d’1 sola sessió que desenvolupa diferents solucions estètiques a qualsevol zona del cos amb l’objectiu principal de ser mínimament invasives.
Lipoled Darrera innovació mèdica amb infrarojos. Tecnologia LED d’última generació. La solució per al envejeciiento facial, corporal i volum de tot el cos.

 

Peeling corporal- 1h:30’ Exfolia les cèl·lules mortes, remineralitza i hidrata la pell
Massatges i Rituals relaxants Consultar secció SPA